PENTRU PRETURI CLICK AICI!!!
Magazin Online

Chingi Ultralift® pentru ridicari speciale © Total Race

DESPRE CHINGI DE RIDICARE ULTRALIFT®...


Dyneema® este cea mai puternica si mai rezistenta fibra din lume ! Unitex Group® este inventatorul si fabricantul celei mai puternice chingi de ridicare din lume : Ultralift®.
Dyneema® este o fibra din polietilena foarte dura care ofera o putere maxima combinata cu o greutate minima.Este de pana la 15 ori mai dura decat otelul de calitate si pana la 40 % mai puternica decat fibrele de aramida. Chinga de ridicare Ultralift® pluteste pe apa si este extrem de rezistenta si durabila la umezeala, ultraviolete si produsi chimici. Aplicatiile sunt din aceasta cauza mai mult sau mai putin nelimitate. Fibra Dyneema® este un important component pentru funii, cabluri, plase utilizate in pescuit, transporturi maritime si industria navala.Fibra Dyneema® este de asemenea folosita pentru manusi de protectie , in industria metalurgica si fibre pentru medicina. In plus , Fibra Dyneema® este de asemenea utilizata pentru veste de protectie si haine pentru personalul militar si din politie.

Pe langa faptul ca fibra Dyneema® este o fibra foarte puternica,aceasta este si mult mai usoara decat materialele care sunt de obicei folosite. Sa luam de exemplu : un cablu de otel si o chinga de ridicare din poliester. Factorul de greutate al chingilor de ridicare Ultralift® este aproximativ 2,5 in comparatie cu poliesterul si factor 8-10 in comparatie cu otelul. O alta caracteristica al fibrei Dyneema® este rezistenta la abraziune si rupere, care este incomparabila cu caracteristicile poliesterului.

Pentru a ridica tamburi din otel Unitex Group® a proiectat o chinga circulara speciala cu o foarte mare rezistenta la taiere. De aceea nu este necesara utilizarea unor protectii suplimentare. In perioada procesului de fabricare au fost realizate numeroase teste, atat in laborator, cat si in practica. Sub supravegherea organismului de certificari AIB Vincotte, Unitex Group® a trecut toate testele necesare :teste de rupere, teste de oboseala, teste practice.

Chingile de ridicare Ultralift® au facut fata tuturor testelor.Unitex Group® a implementat testul ciclic, unde o chinga circulara cu WLL 20 tone a rezistat unei forte cuprinsa intre 20 tone si 40 tone timp de 75000 de cicluri. Chinga de ridicare Ultralift® inca mai prezenta factorul de siguranta dupa ce a fost supusa acestui test, fiindu-i testata astfel si rezistenta la distrugere.

Ca rezultat, Unitex Group® a primit omologarea si este autorizata sa foloseasca sigla AIB pe aceste chingi.In plus, fiecare chinga de ridicare Ultralift® omologata cu factor de siguranta 7:1 este furnizata cu Manual de Utilizare personalizat, declaratie CE si certificat.

Chingile de ridicare Ultralift® sunt foarte usoare in comparatie cu chingile sau echipamentele de ridicare uzuale. Chingile de ridicare Ultralift® sunt foarte manevrabile ( greutatea proprie a unei chingi de 20 tone cu lungime 4 m este 12 kg comparata cu cabluri de otel care cantaresc 100 kg). Datorita faptului ca este un produs foarte usor si moale aveti mai putine distrugeri ale incarcaturii si mai putine accidente in procesul muncii.Ca rezultat aveti o foarte mare reducere a costurilor de utilizare.

Chingi circulare Ultralift® pentru sarcini foarte grele
In paralel cu dezvoltarea chingilor pentru tamburi de otel Unitex Group®, a dezvoltat chingile circulare Ultralift® fabricate cu fibra Dyneema® pentru sarcini foarte grele care sunt disponibile cu 100% fibra Dyneema®. Aceste chingi au un factor intre 8-10 mai usor decat cablurile de otel similare . Chingile cu fibra Dyneema® prezinta o elongatie similara ca si cablurile de otel. Elongatia la sarcina nominala este doar 0.5 %. Chingile Unitex Group® cu miezul si teaca din fibra Dyneema® sunt foarte rezistente impotriva produsilor chimici alcalini si acizi datorita naturii fibrelor Dyneema. Chingile cu fibra Dyneema® sunt potrivite pentru folosirea la temperaturi foarte scazute. Acestea pot fi folosite de la -50 C pana la + 60 C. Chingile circulare de ridicare Ultralift® sunt foarte putin afectate de razele ultraviolete.

Vezi aplicatii ale produsului!

Pentru mai multe detalii va rugam contactati ECHIPA VANZARI TOTAL RACE!!!
Total Race Romania , Bucuresti, sector 6 , Bulevardul Uverturii , Nr.69A, cod:060933 Mobil:0728305610/ 611 / 612; Fax: 0214301206;Tel :0314201202 E-mail:comenzi@totalrace.ro
Magazin online : www.echingi.ro & www.echingi.com

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile produselor aflate in sectiunea promotii , brosurile si datele tehnice fara anunt prealabil. Datele tehnice si imaginile produselor au caracter orientativ. Pentru detalii contactati ECHIPA VANZARI TOTAL RACE ROMANIA.
dddd
Copyright © 2010 TOTAL RACE ROMANIA . Toate Drepturile Rezervate ® Designed by Ruxandra Ionescu