PENTRU PRETURI CLICK AICI!!!
Magazin Online

Chingi de ridicare textile , sufe poliester circulare Unitex®

TLX® 30 - Capacitate de ridicare 3 tone

Drukuj

"Partnership is the Key to Success!"

Pentru preturi & stoc click AICI
 • Chinga circulara textila de ridicat sarcini model TLX® 30
 • Capacitate de ridicare WLL 3 tone
 • Culoare : Galben-Cod de culori in concordanta cu EN 1492-2
 • Lungime chinga ridicare: 1m, 2m, 3m, 4m, 5m, 6m, alte lungimi la cerere
 • Lungimea chingii se considera lungime utila!
 • Material chinga poliester
 • Teaca din material rezistent model TLX® - TECHLON®
 • Factor de siguranta 7:1
 • Modalitate de livrare: 1 bucata
 • Productie: Tara de origine Olanda , UTX ®

DESCRIERE CHINGA / SUFA TEXTILA DE RIDICARE

 • Chingi de ridicare TLX®
 • Chingi circulare de inalta tehnologie fabricate din poliester conform EN 1492-2
 • TLX® este o chinga circulara de ridicare „high tech” - PES. Datorita structurii tesaturii, teaca Tehlon este semnificativ mai rezistenta la abraziune decat teaca din poliester standard.
 • TLX® este echipata cu o eticheta de identificare extrem de rezistenta.
  1. Datorita structurii tesaturii speciale, mansonul Techlon este semnificativ mai rezistent la abraziune decat mansonul standard.
  2. Teaca este foarte compacta si stabila. Utilizare optima si uzura este redusa.
  3. W.L.L. ( capacitatea de ridicare) este imprimata continuu pe teaca si suplimentar fiecare chinga are inserate dungi pentru identificarea usoara a capacitatii.
  4. Eticheta de identificare extrem de trainica.
  5. In conformitate cu Directiva Masini 2006/42/EG.
  6. Codul de culoare in conformitate cu EN 1492-2
  7. Codul de dungi, fiecare dunga corespunde cu 1 tona capacitatea de ridicare pe verticala (pana la 10 Tone)
  8. WLL ( capacitatea de ridicare) imprimata continuu pe teaca (pana la 10 Tone)
  9. Tesatura speciala. Noul tip de tesatura ofera o rezistenta suplimentara impotriva abraziunii.
  10. Chingile TLX® ofera o durata de viata mai mare decat chingile standard.
  11. Mansoanele compacte ale chingiilor conduc la o potrivire mai buna in jurul carligului macaralei.

DATE TEHNICE GENERALE:1. EN – STANDARDE SI DIRECTIVE MASINI

Pentru toţi producătorii din întreaga Europă, exista cerinţele tehnice şi instrucţiuni pentru producerea chingilor de ridicare textile cum ar fi chingile de ridicare circulare si chingi de ridicare textile plate cu urechi la capete sintetizate in EN 1492-1 (chingi de ridicare cu urechi) si EN 1492-2 (chingi de ridicare circulare). In plus, chingile de ridicare textile sunt Marcate CE conform cu Directiva Masini 2006/42/CE.

2. TESTAREA SI INTRETINEREA

Pentru a asigura o funcţionare sigură şi fiabilă a chingilor textile, acestea acestea trebuie să fie testate cel puţin o dată pe an sau în funcţie de ultimele standarde publicate sau norme locale. Operatorul echipamentelor de ridicare trebuie sa stabileasca intervalele de inspectie in functie de conditiile de functionare. Aceste teste trebuie realizate numai de către persoane competente. Chingile de ridicare circulare sau cu urechi deteliorate pot fi reparate numai de către producător sau de catre persoane desemnate de catre acesta. Pentru a garanta calitatea produselor noastre Chingile de ridicare textile cu urechi si chingile de ridicare textile circulare sunt certificate de catre AIB Vinchotte (VGS), Berufsgenossenschaft (GS) sau Lloyds.

3. RIDICAREA SARCINILOR (TABELUL DE CAPACITATE W.L.L. SI UNGHIUL DE RIDICARE)

Dacă o sarcină cu o anumită greutate trebuie să fie ridicata, persoana care are sarcina de a coordona acest lucru trebuie sa se asigure ca sunt alese materialele corespunzatoare pentru ridicare. De asemenea trebuie sa fie definit si numarul de chingi, capacitatea si lungimea acestora. Este important să planificati procesul de ridicare si sa aveti grija ca unghiul de înclinare sa nu fie mai mare de 60 °(un unghi de peste 60 ° este strict interzis!)
Unghiul de înclinare mai mare, mai mică capacitatea reală dispozitivului de ridicare.

Ca o simpla "regulă" poti sa spui:

La un unghi de pana la 45 grade pentru chingile de ridicare selectate capacitatea sa reală poate fi calculata la 70% din capacitatea originala:

De exemplu: 70% din 2T = 0,7 x 2 T = 1,4 T

La un unghi de pana la 60 de grade pentru chingile de ridicare selectate capacitatea sa reală poate fi calculata la 50% din capacitatea originala. De exemplu: 50% din 2 T = 0,5 x 2 T = 1,0

4) UTILIZARE SI MANEVRARE

Norma Europeana EN 1492/1-2 stabileste pentru fiecare capacitate o culoare specifica, pentru a identifica usor si clar capacitatea chingiilor de ridicare textile circulare si cu urechi.

Pentru a va asigura ca cusatura urechii/ ochiului unei chingi cu urechi nu se va rupe, unghiul de dechidere a unei urechi nu trebuie sa fie mai mare de 20 de grade cand este pusa in carligul macaralei.

Ca o "regula"se aplica:

Sunteti in siguranta daca lungimea urechii (ochiului) chingii cu urechi este de cel putin 3,5 x grosimea b a carligului macaralei

L2 > = b x 3,5

Fiti atenti: muchiile ascutite nu vor distruge doar echipamentul de ridicare, dar pot duce de asemenea si la accidente.

Din acest motiv: Raza coltului "r" trebuie intotdeauna sa fie mai mare decat grosimea "d" a echipamentului de ridicare. Daca trebuie ridicate incarcaturi cu muchii ascutite trebuie folosite neaparat coltare de protectie (protectii speciale pentru chingi).

Atentie: Datorita alunecarii sarcinii sistemele de protectie ( protectii chingi ) pot fi deteriorate.

Echipamentele de ridicare din fibre de poliester marcate cu capacitatea de ridicare tot fi utilizate la temperaturi intre - 40 de grade C si + 100 grade C.

Daca aceste sunt utilizate in mediu chimic este absolut necesar sa contactati producatorul pentru permisiunea utilizarii.

Total Race Romania , Bucuresti, sector 6 , Bulevardul Uverturii , Nr.69A, cod:060933 Mobil:0728305610/ 611 / 612; Fax: 0214301206;Tel :0314201202 E-mail:comenzi@totalrace.ro
Magazin online : www.echingi.ro & www.echingi.com

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile produselor aflate in sectiunea promotii , brosurile si datele tehnice fara anunt prealabil. Datele tehnice si imaginile produselor au caracter orientativ. Pentru detalii contactati ECHIPA VANZARI TOTAL RACE ROMANIA.
dddd
Copyright © 2010 TOTAL RACE ROMANIA . Toate Drepturile Rezervate ® Designed by Ruxandra Ionescu