PENTRU PRETURI CLICK AICI!!!

Magazin Online

Chinga ancorare cu prindere in trei puncte pentru ancorarea autovehiculelor pe platforma auto sistem 35 mm

Drukuj

Pentru pret CLICK aici!

ATENTIE! Producatorul recomanda utilizarea acestui tip de chingi pe fiecare roata a autovehiculului transportat pe platforma.

  • Capacitate Lc = 3000 daN
  • Latime banda ancorare 35 mm
  • Latime protectie peste roata 60 mm
  • Culoare portocalie 
  • In conformitate cu EN 12195-2
  • Shf 50daN; Stf 180 daN
  • Elongatie < 7%
  • Productie OLANDA - UTX®

Chinga ancorare profesionala cu prindere in trei puncte Sistem 35 mm este echipata cu protectie cauciucata cu asperitati si cliclet de strangere in conformitate cu EN 12195-2. Asceasta norma trebuie sa fie marcata clar si vizibil pe eticheta de identificare a chingii de ancorare auto fabricata din material rezistent culoare albastra.  

Chingile de ancorare cu prindere trei puncte Sistem 35 mm sunt fabricate din poliester 100 %. 

Chinga de ancorare cu prindere trei puncte Sistem 35 mm este compusa din 2 parti:
* o
parte scurta cu carlig rotativ la un capat si clichet de strangere la celalalt capat, cu lungime fixa de banda de 0,2 m
*
o parte lunga cu lungime standard de 2,2 m cu carlig rotativ la un capat si celalat capat liber. Aceasta este echipata cu un manson de protectie cauciucat cu asperitati si de asemenea pe acesta se afla montat cel de-al treilea carlig mobil model tip "gheara" simplu nr. 1.

Chingile de ancorare cu prindere trei puncte Sistem 35 mm asigura o montare rapida, usoara si sigura a autovehiculelor pe platforma auto. 

In functie de necesitatiile clientului la comandă pot fi livrate şi chingi de ancorare cu prindere in trei puncte cu alte configuratii, cum ar fi diferite tipuri de carlige de ancorare, alte lungimi de banda de ancorare, chingi de ancorare roata sistem 35 mm cu elongatie <4 % etc.

Total Race comercializeaza:chingi ancorare auto , chinga auto platforma , chingi auto , chingi platforme auto , chingi ancorare prindere in 3 puncte , chingi auto prindere laterala.
Copyright © 2010 TOTAL RACE ROMANIA . Toate Drepturile Rezervate ® Designed by Ruxandra Ionescu